Proiecte etalon în sfera business și rezidențială

Dezvoltarea unui hub de business sau a unei clădiri rezidențiale este o provocare. Provocarea de a fi unic, dar în aceeași măsură adaptabil cerințelor individuale de personalizare. Luând acest lucru în considerare, am creat proiecte care sunt remarcabile și sustenabile. Dar mai mult decât atât, ele oferă companiilor și rezidenților libertatea de a le personaliza.

Vox Vertical Village

Vox Vertical Village

Un complex rezidențial unic, ce împletește confortul unei case cu avantajele unui apartament. Vox Vertical Village aduce aproape de tine bucuria de a petrece timp în aer liber prin terasele sale individuale, extrem de spațioase, cât și a vegetației încântătoare din interiorul clădirii.

Descoperă proiectul
Vox Technology Park

Vox Technology Park

Un hub de business unic în partea de vest a României, Vox Technology Park este singurul proiect clasificat ca Outstanding (95%) de standardele BREEAM. Deține cel mai mare scor oferit vreodată în țara noastră unui proiect imobiliar de o asemenea anvergură.

Descoperă proiectul
Rivendelle Residence

Rivendelle Residence

Apartamente sustenabile și eco-friendly, facilități premium și un cartier liniștit e tot ce ai nevoie să ai o stare de calm acasă. Rivendelle Residence înseamnă apartamente în care te simți departe de agitația vieții în oraș.

Descoperă proiectul

Vox Vertical Village primește BREEAM Excellent – 80.8% cel mai mare punctaj pe certificarea preliminară pentru o clădire rezidențială

Chiar dacă în această perioadă lumea parcă a stat în loc din cauza pandemiei de coronavirus, la Vox Vertical Village din Timișoara lucrările își continuă mersul firesc. Mai mult decât atât, veștile bune continuă să apară, în ciuda perioadei grele prin care trecem.

Citește articolul

Contact

Ești interesat să lucrăm împreună?

Scrie-ne cu încredere.